Skip to content

Vacature

Vind jij het leuk om te werken op een kleine verticale locatie waarbij je diezelfde temperament volle baby ziet opgroeien tot een zelfstandige en initiatief nemende peuter? Jij houdt van afwisseling, kan goed structuur bieden en bent creatief?

Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Pedagogisch medewerker nieuwe verticale locatie Amsterdam Zuid (27/36 uur)

Over de locatie
Op onze recent geopende locatie aan de Zeilstraat in Amsterdam Zuid worden kinderen van 0 tot 4 jaar samen opgevangen op één gezellige groep. Doordat kinderen 4 jaar lang bij jou op de groep zitten, ontstaat er een vertrouwde band en een huiselijke sfeer.

Over de functie
Wanneer je om half 8 de locatie opent bekijk je op de Ipad welke kinderen er vandaag allemaal komen. Je ziet dat Otto er vandaag weer is, hij heeft moeite met afscheid nemen, maar jij weet dat wanneer je de autootjes klaar zet hij snel is afgeleid. Gedurende de dag stem je alles goed af met je collega’s. Zo gaat je collega met een aantal kinderen buiten in de tuin spelen. Ondertussen liggen de allerkleinste lekker te slapen en ga jij met Mila en Joseph aan tafel een kunstwerkje maken met verf, zand en veren. Wanneer Noah wordt opgehaald vertel jij trots hoe hij naar een speeltje is getijgerd en dat een kindje hem ging troosten toen hij even verdrietig was. Aan het einde van je dienst ga je met een tevreden gevoel naar huis! Je houdt van de afwisseling en geniet elke dag weer van de ontwikkeling die de kindjes bij jou op de groep doormaken!

Wat hebben wij jou te bieden?
· Een dienstverband van 27/36 uur;
· Salaris conform de cao kinderopvang; schaal 6 (min € 2128,- en max € 2899,-gebaseerd op een 36-urige werkweek);
· Een contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging;
· Reiskostenvergoeding;
· Diverse bijscholingsmogelijkheden;
· Een nieuwe locatie, met lieve kinderen die staan te popelen op jou komst!

Wie ben jij?
· Je beschikt over een gekwalificeerd diploma om te werken in de Kinderopvang. Twijfel je? Doe de diplomacheck op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma;
· Je bent reactief en weet het werken met baby’s en peuters makkelijk te combineren;
· Je bent lief en zorgzaam;
· Je bent creatief in het bedenken van activiteiten;
· Je bent altijd op zoek naar nét dat beetje meer en je wilt altijd een stapje extra zetten;
· Je bent een teamspeler en tegelijkertijd in staat om zelfstandig te werken.

Wij zoeken collega's! Kom jij ons team versterken?

Over ons

Op 27 oktober 2010 opent Mijn Blokje haar eerste locatie in Geuzenveld en inmiddels is de tiende locatie geopend op de Zeilstraat.