Skip to content

Vacature

Word jij ook altijd zo vrolijk bij het zien van kleine baby’tjes? Ben je een verzorgend en liefdevol persoon, die het geweldig vindt om de ontwikkeling van deze kleine hummeltjes in hun eerste jaar op de voet te volgen? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Pedagogisch medewerker babygroep Baarsjes Amsterdam (27/36 uur)

Over de locatie
Onze horizontale groepen op de locatie in de Baarsjes zijn licht, knus en huiselijk ingericht. Samen met het team van vaste en betrokken medewerkers bieden we de kindjes een tweede thuis bij Mijn Blokje! We vinden het belangrijk om veel liefde en aandacht te geven aan de kinderen en ze op verschillende vlakken te stimuleren in hun ontwikkeling.

Over de functie
Wanneer je in de ochtend binnen komt ligt al het speelgoed al op een aantrekkelijke manier klaar. Terwijl je wacht tot iedereen binnenkomt begin je al met het voorbereiden van de activiteiten die je voor vandaag gepland hebt. Wanneer de ouders hun kinderen brengen zorg jij ervoor dat ze hun kindje met een gerust hart bij jou achterlaten. Gedurende de dag zit je veel op de grond, zo kun je Jules goed stimuleren om van zijn buik naar zijn rug te rollen en ook probeer je Nora uit te dagen om zichzelf op te trekken aan jou handen. Bij het ophalen vertel jij vol passie en enthousiasme wat de kinderen vandaag beleefd en geleerd hebben. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis, je hebt weer een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kindjes bij jou op de groep!

Wat hebben wij jou te bieden?
· Een dienstverband van 27/36 uur;
· Salaris conform de cao kinderopvang; schaal 6 (min € 2128,- en max € 2899,-gebaseerd op een 36-urige werkweek);
· Een contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging;
· Reiskostenvergoeding;
· Diverse bijscholingsmogelijkheden;
· Een groep met lieve, ondeugende, kleine kinderen die staan te popelen om met jou te knuffelen.

Wie ben jij?
· Je beschikt over een gekwalificeerd diploma om te werken in de Kinderopvang. Twijfel je? Doe de diplomacheck op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma;
· Je hebt passie voor werken met kinderen;
· Je bent lief en zorgzaam;
· Je bent een echte aanpakker;
· Je bent altijd op zoek naar nét dat beetje meer en je wilt altijd een stapje extra zetten;
· Je bent een teamspeler en tegelijkertijd in staat om zelfstandig te werken.

Vind jij het leuk om te werken op een kleine verticale locatie waarbij je diezelfde temperament volle baby ziet opgroeien tot een zelfstandige en initiatief nemende peuter? Jij houdt van afwisseling, kan goed structuur bieden en bent creatief?

Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Wij zoeken collega's! Kom jij ons team versterken?

Over ons

Op 27 oktober 2010 opent Mijn Blokje haar eerste locatie in Geuzenveld en inmiddels is de tiende locatie geopend op de Zeilstraat.