Skip to content

Opzeggen of annuleren

Bij Mijn Blokje kunt u op ieder gewenst moment uw overeenkomst opzeggen of annuleren. Annuleren kan alleen kosteloos tot één maand voor de startdatum van de overeenkomst. Bij een opzegging is uw kind reeds geplaatst bij Mijn Blokje. Een opzegging of annulering kan alleen schriftelijk plaatsvinden en is definitief als deze door ons aan u is bevestigd. 

Opzegtermijn
De opzegtermijn bedraagt altijd één maand. Hiervan wordt niet afgeweken. De opzegging gaat in vanaf de dag dat wij uw schriftelijke opzegging hebben ontvangen. De opvang loopt nog tenminste één maand door vanaf het moment van opzeggen. U betaalt dus altijd nog voor één maand vanaf het moment van opzeggen.

Gedeeltelijke opzegging
Het is ook mogelijk om tussentijds één of meerdere dagen binnen de overeenkomst op te zeggen. Hiervoor geldt tevens de opzegtermijn van één maand.

Annulering van de overeenkomst
Bij een annulering tot één maand voor de startdatum van de overeenkomst zal de overeenkomst kosteloos worden ontbonden. Bij een annulering binnen één maand voor startdatum van de overeenkomst zullen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Opzeggen / annuleren – schriftelijk per mail
Opzeggen dient altijd schriftelijk per mail plaats te vinden. U kunt hiervoor mailen naar planning@mijn-blokje.nl. Zodra wij de opzegging of annulering hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging hiervan.

Wij zoeken collega's! Kom jij ons team versterken?

Inschrijven

Schrijf geheel vrijblijvend en kosteloos uw kind in