Skip to content

Cultuur en beweging

Memo

Om de week komt er op onze kinderdagverblijven een getalenteerde artiest/kunstenaar op bezoek. Elke keer is het weer een verrassing wie er komt en met welk instrument of talent.

Peuteryoga

Op verschillende locaties wordt regelmatig een sessie peuteryoga gegeven. Yoga is goed voor de bewustwording en helpt kinderen om spelenderwijs bewust te worden van het eigen lichaam. Daarnaast zorgt het ervoor dat kinderen door peuteryoga een momentje van rust hebben.

Memo

Is het een trompet, een fluit, een contrabas, iemand die danst of een vogel nadoet? De artiesten nemen de kinderen met hun spel mee naar verre oorden, naar een jazzclub of een concertzaal, naar de boerderij, een middeleeuws kasteel of de woestijn. Kinderen maken steeds weer kennis met bijzondere mensen, nieuwe vormen van kunst, klanken van alle tijden en uit alle werelddelen.

Ook worden de volgende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd:

Peuteryoga

Yoga heeft een goede uitwerking op de motorische vaardigheden, lichaamshouding en bevordert de weerstand. Naast deze voordelen gaat het vooral ook om het plezier in het ontdekken en ervaren!

Terugkomende onderdelen in de les zijn:

Wilt u graag eerst een kijkje komen nemen?

Inschrijven

Schrijf geheel vrijblijvend en kosteloos uw kind in