Skip to content

Buitenschoolse opvang

Onze buitenschoolse opvang bestaat uit twee basisgroepen en biedt naschoolse opvang voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ook op vrije dagen, zoals studiedagen van de school en in vakanties kunnen kinderen bij ons terecht. De groepen hebben een vaste samenstelling van kinderen en pedagogisch medewerkers om continuïteit en duidelijkheid te bieden. Daarbij zijn de twee basisgroepen zoveel mogelijk onderverdeeld in kinderen van dezelfde leeftijd.

De buitenschoolse opvang is een plek waar leuke activiteiten worden aangeboden, maar waar kinderen ook lekker op de bank kunnen wegzakken met een boekje. Balans tussen uitdaging en rust. We willen dat kinderen zich bij ons veilig en welkom voelen. Dat ze zich bijzonder voelen, maar ook gelijk. Het uitdragen van normen en waarden is dan ook belangrijk. Respect voor elkaars mogelijk-, en onmogelijkheden. Samenwerken en samen plezier maken, in een sfeervolle, warme en gezellige leefruimte.

Onze buitenschoolse opvang werkt samen met de Corantijnschool. Meer informatie over deze school kunt u vinden op hun website https://www.obscorantijn.nl/ en via hun instagrampagina https://www.instagram.com/obscorantijn/.

Wilt u graag eerst een kijkje komen nemen?

Inschrijven

Schrijf geheel vrijblijvend en kosteloos uw kind in