Start Kindercentrum Mijn Blokje vestiging Baarsjesweg

Start Kindercentrum Mijn Blokje vestiging Baarsjesweg

Vanaf half maart ben ik werkzaam binnen kindercentrum “Mijn Blokje” in de functie van vestigingsmanager.

Ik wilde erg graag beginnen op het moment dat er nog van alles moest gebeuren. We hebben verschillende sollicitatiegesprekken gevoerd en hebben super goede en enthousiaste meiden aan kunnen nemen. Daarnaast heb ik het kindercentrum kenbaar gemaakt in de omgeving door posters op te hangen in horecagelegenheden in bijvoorbeeld het Vondelpark.

Het rondleiden van ouders is op dit moment een belangrijke bezigheid. Ondanks alle bezuinigingen is het aantal inschrijvingen bijzonder groot. Er wordt heel positief gereageerd op de site en de nieuwe vestiging. Ik vind de vestiging een hele goede uitstraling hebben en het klopt helemaal bij waarvoor “Mijn Blokje” staat. Professioneel en een goede sfeer zijn voor mij beiden van belang. Het is heel fijn te merken dat ouders zo enthousiast zijn en graag hun kindje bij ons willen plaatsen. De meesten ouders vinden de transparante ruimten heel prettig en het pedagogische beleid van Dr. Thomas Gordon valt ook in de smaak. Over smaak gesproken, het biologische karakter mag natuurlijk niet vergeten worden!

Deze week is “Mijn Blokje” aan de Baarsjesweg geopend voor de eerste kindjes. Op dit moment is het nog een klein groepje maar dit duurt niet lang. Bijna elke week komen er kindjes bij en ik verwacht dat aan het eind van dit jaar minimaal drie groepen gevormd zijn. Ik verheug mij op de officiële opening van “Mijn Blokje” waarbij alle ouders die hun kindje hebben ingeschreven uitgenodigd zullen worden. De datum voor de officiële opening wordt binnenkort o.a. op de website kenbaar gemaakt.

Tot ziens bij “Mijn Blokje”!
Groeten,

Petra Klompalberts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *