Nieuwe Locatiemanager aan de Baarsjesweg 310-311

Nieuwe Locatiemanager aan de Baarsjesweg 310-311

Nieuwe Locatiemanager voor onze nieuwe locatie aan de Baarsjesweg 310-311

Graag stel ik mezelf even voor.

Mijn naam is Petra  Klompalberts.  Ik ben 35 jaar en woon samen met Jos en onze twee kinderen. Onze dochter Robin is 2 jaar en Rocco onze zoon is alweer 9 maanden.  Ik heb altijd geweten graag moeder te willen worden en ik ben erg blij dat dit is gelukt met nog wel een dochter en een zoon!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk te ontspannen. Dit doe ik graag met vrienden en familie onder het genot van lekker eten en drinken. Ik houd van film kijken, de natuur in zoals een strandwandeling maken of naar de sauna gaan.

Ik heb ruim 10 jaar werkervaring in de zorgsector als maatschappelijk werkster. Ik werk graag met mensen waarvoor ik iets kan betekenen en ik mijn kwaliteiten van coördineren en organiseren goed kan gebruiken.  Ik zie het als een grote uitdaging om als locatiemanager het nieuwe kindercentrum tot een fijn en kwalitatief kinderdagopvang  te maken en behouden.

Tot ziens op de nieuwe locatie van kinderdagopvang “Mijn Blokje “!

Met een vriendelijke groet,

Petra Klompalberts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *