Kindercentrum Mijn Blokje draagt ook zorg voor u als moeder

Kindercentrum Mijn Blokje draagt ook zorg voor u als moeder

 

We bieden twee cursussen aan waarbij u op een rustige manier uw conditie kunt verbeteren onder begeleiding van een professioneel looptrainer.

1: Looptraining voor moeders
Waarom een cursus speciaal voor moeders?
Als u van plan bent te gaan sporten is het belangrijk dat u aandacht heeft voor uw herstellende lichaam. Uw lichaam heeft een enorme prestatie geleverd. Hier dient rekening mee gehouden te worden als u (weer) begint te sporten. Zo zijn de gewrichtsbanden gedurende drie maanden wat uitgerekt en slapper waardoor de spieren dit moeten opvangen. Daarnaast kan er ook sprake zijn van overgewicht. Dit alles maakt u extra gevoelig voor blessures. Er wordt o.a. aandacht besteedt aan het versterken van uw buik- en bekkenspieren. U leert alle oefeningen zodat u ze ook makkelijk thuis kunt uitvoeren. In de cursus traint u op verantwoorde wijze van wandelen tot aan sportief wandelen. N.B. U kunt deelnemen als u tenminste 6 weken voor start bent bevallen.
Start: 22/09/’12 8x zaterdagochtend van 09.30u – ca. 11.00u. De cursus start bij voldoende deelnemers.

 

2. Hardlooptraining voor moeders

In deze cursus maakt u kennis met het hardlopen en leert u wat er allemaal nodig is om zo prettig en veilig mogelijk deze mooie sport te beoefenen. Als u begint met hardlopen, dan is het prettig als u met gelijkgestemden loopt. Wij bieden u een mogelijkheid om in een groep voorzichtig te starten. U loopt dan tussen deelnemers die allemaal net beginnen en met een gelijk tempo lopen. Na de cursus zal u in staat zijn om ca. 30 minuten te kunnen hardlopen.
Start: 24/09/’12 8x maandagavond van 19.30u – ca. 21.00u. De cursus start bij voldoende deelnemers.

Bij beide cursussen krijgt u:
We vertrekken en eindigen bij het Kindercentrum Mijn Blokje aan de Baarsjesweg. De trainingen vinden plaats in het Vondelpark. U wordt

begeleid door een professionele en ervaren trainer. Er wordt er aandacht besteedt aan loopscholing, krachttraining en uitleg over verschillende relevante thema’s. U krijgt een schema zodat u weet hoe u de rest van de week moet trainen en u heeft de mogelijkheid om per email vragen te stellen. Daarnaast traint u samen met andere moeders van Mijn Blokje.

Kosten: Om deel te nemen aan één van beide cursussen betaalt u slechts: 59€.

Inschrijven: Schrijft u zich zo snel mogelijk in, dan bent u verzekerd van deelname. U kunt zich inschrijven via (of als u nog vragen heeft): p.klompalberts@mijn-blokje.nl