Help mee: word kindsponsor!

Help mee: word kindsponsor!

Vanaf september 2012 wonen er 10 kinderen in gezinshuis Springs of Life, Mombasa (Kenia). HelpTeamWork zoekt voor ieder kind in ieder geval 3 sponsoren en mogelijk 4. Shamim is één van de kinderen die een liefdevol thuis vindt in Springs of Life.


Shamim Charo

Shamim is 1 jaar en 10 maanden oud. Ze komt uit een klein dorpje genaamd Mzambarauni.

Shamim is de jongste van een gezin met 3 kinderen. Haar zus is Zena Chengo en haar broer is Fred Chengo. Allen zijn geplaatst in Springs of Life.

Haar beide ouders zijn recent gestorven aan aids. Ze woonde tot voor kort bij haar grootouders, die niet in staat zijn om voor Shamim en de andere 2 kinderen te zorgen. Er is sprake van ondervoeding.

Shamim is een liefdevol en uitbundig meisje. Toen Rhoda haar voor het eerst kwam opzoeken, kwam ze direct naar haar toe en stak haar armen in de lucht, zodat ze kon worden opgetild…….!

Voor € 27,50 per maand sponsor je al een kind! Dat is nog geen euro per dag….

Doordat je een paar keer per jaar een brief of tekening krijgt van je sponsorkind bouw je een mooi contact op. Waardevol en inspirerend!

Wanneer je meer informatie wilt ontvangen, mail dan naar gezinshuismombasa@helpteamwork.nl . Wil je graag zien welke kinderen nog meer in Springs of Life wonen of wil je meer informatie over het project in Mombasa kijk dan op de website van HelpTeamWork: www.helpteamwork.nl

Prachtige kinderen die jouw steun hard nodig hebben! Help je mee? Dat zou geweldig zijn! Alvast bedankt namens de kinderen.